George Evelyn aka DJ E.A.S.E. de la Nightmares On Wax mixeaza in Bucuresti

31 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Dj E.A.S.E., unul din membrii marcantului proiect muzical de hip-hop/experimental Nightmares On Wax, mixeaza pe 24 februarie 2012 la Popa Nan 82 din Bucuresti.


George Evelyn aka DJ EASE / Nightmares On Wax este un membru veteran al familiei Warp Recordings. Muzica lui este considerata pionierat pentru genul unde s-au lansat artisti precum LFO, Jamie Lidell, Autechre si Aphex Twin. In 1988, el a lansat albumul de debut la Warp si a castigat notorietate la nivel mondial atat printre fani loiali cat si cunoscatori de muzica buna.

Dupa lansarea cincilea album de studio "E.A.S.E." in 2007, George si-a indeplinit visul de o viata de a incepe o casa de discuri si Wax on Records s-a nascut.

Cam in acelasi timp s-a mutat din orasul sau natal, Leeds si s-a instalat pe insula Ibiza. El a vazut imediat o nisa in piata pentru un gen "alternativ" . Si astfel au luat nastere evenimentele saptamanale Wax Da Beach, Wax Da Jam sau Wax Da Pool, adaunand DJ si muzicieni pe plaja, in diferite locatii pe Ibiza. Acest concept a crescut de la evenimente exclusiv de pe plaja la evenimente in marile cluburi de pe insula.

Indiferent ca te duci la un eveniment Wax Da Beach, Wax Da Jam sau Wax Da Pool, este garantata muzica de calitate. Albumul"Wax the Beach" este o combinatie aleasa cu grija a unora dintre inregistrari preferate ale lui George, precum si muzica de la propriul label si o selectie din trackurile clasice Nightmares On Wax . Este cu adevarat de admirat ceea ce el a creat in calatoria sa de 20 ani.

George Evelyn descrie genul soul ca fiind “un sentiment, si nu un stil de muzica, dincolo de constient, ceva cu care te conectezi".






Popup detector