G.I.C., unul din oamenii de baza de la One FM

25 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

G.I.C. este un DJ si producator roman care poate fi ascultat zilnic la postul de radio One FM. Alias-ul sau s-a nascut cam cu sase ani in urma si reprezinta initialele numelui. Mai multe lucruri despre el puteti gasi aici.

Desi are un statut mai up & coming, G.I.C. spera ca si in viitor sa produca muzica. Se bazeaza mult pe originalitatea individuala si nu pe spiritul de turma.

Cum a intrat la One FM? "La radio am ajuns datorita productilor mele. Echipa ONE FM a fost incantata de rezultatul muncii mele si mi-a incredintat departamentul de productie. Cu Cristi Nitzu ma cunosc de ceva vreme si cand s-a 'deschis' proiectul One FM, am fost 'invitat' de acesta sa fac parte din echipa", povesteste G.I.C. pentru Beat Factor.

A absolvit Conservatorul si se considera "un import proaspat al Bucurestiului". Emisiunea de la radio se petrece in fiecare zi de la 15.00 la 16.00 live, iar target-ul emisiunii sale se pliaza direct pe target-ul One FM. Tineri, consumatori de muzica electronica, pasionati de mix-uri fresh si originale.

Ca productie, foloseste software in principal, iar la partea de mastering uneori, cand e nevoie, colaboreaza cu studiouri din afara tarii, deoarece "sunt destul de pretentios si imi iau drept etalon sound-ul de afara". O parte din artistii sai preferati sunt Stephan Bodzin, Gregor Tresher, Pig & Dan, Guy J, Alex Under si altii, insa iata cum arata un top 5 preferat:

Tigerskin Dark Cold
Allan Banford Arkitekt
Bukaddor & Fishbeck Campus
Lucio Aquilina Magic M
G.I.C. - About Us


Popup detector