GAP 1969 Premium Denim, blugi pentru toata lumea

23 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

GAP 1969 Premium Denim, blugi pentru toata lumea
TAGS:
Gap  altceva  fashion 

Brandul american GAP va lansa in toamna o noua colectie premium de blugi din denim intitulata "1969".


Vicepresedintele executiv al faimosul retailer, Patrick Robinson, a lucrat timp de un an si jumatate cu echipa de designeri pentru a crea un produs mai ieftin decat brandurile premium concurente, reusind sa reduca preturile de la 150-500 de dolari la mai putin de 60 de dolari.


"Gap inseamna optiuni. Ne-am concentrat atentia foarte mult la cum se aseaza materialul pe tine, de la partea din spate cu buzunare, la cutele de la genunchi si pana la cum cade peste glezna. (...) Trebuie sa descoperi cine esti si vei gasi blugi care sa-ti vina. M-am folosit de notorietatea brandului nostru pentru a micsora pretul", a declarat Robinson la conferinta de presa care a avut loc pe 20 aprilie la New York.


Retailerii de imbracaminte Gap au dezvoltat propietati unice pentru materialele folosite in noua colectie, ceea ce le permite costuri de productie mai mici.


Robinson a afirmat ca s-a luat in considerare si varietatea fizionomiei americanilor, o provocare cu care majoritatea se intalneste in alegerea de pantaloni care sa le vina ca si turnati.


Colectia Gap 1969 Premium Denim va fi disponibila in mai multe numere si masuri decat standardele de piata, va fi o colectie de blugi "pentru toata lumea".


Primul magazin din Romania al gigatului retail american Gap se va deschide in centrul comercial Baneasa Shopping City, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului centrului comercial. Gap este reprezentanta pe piata locala de firma elena Marinopoulos Group, cu care a incheiat un acord de franciza anul trecut.


Sursa: Vedeta.ro


Popup detector