From ROMANIA with LOVE - documentar despre snowboard-ul din Romania

09 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

'From ROMANIA with LOVE' este cel mai recent proiect al companiei Blickinsfreie dedicat snowboard-ului. Dupa Polonia (2007) si Slovacia (2008), Rene Eckert a decis realizarea acestui documentar, dupa intalnirea cu romanii la five-O JibStars.


Acesta este primul documentar despre snowboard-ul din Romania, realizat de catre un profesionist care are deja in portofoliu clienti precum Absinthe, Ticket To Ride, Pirate Movie Productions, Method Mag, Playboard sau Asthetiker.


Riderii care apar in documentar sunt: Mihail Adolf (RO), Tomas Droppa (SK), Vladimir Brezovszki (RO), Wojtek Pawlusiak (PL), Kinda Geza (RO), Michal Ligocki (PL), Mateffy Istvan (RO), Bazsi Takacs (HU), Constantin Bodea (RO), Martin Freinademetz (AT), Radu (Jaffar) Lungu (RO), Chris Percival (AT), Andy Fazekas (RO), Yann Barthelemy (FR), Thibault Pomarat (FR), Leo Taileffer (FR), Tomas Korcok (SK).


"From ROMANIA with LOVE" va aparea la sfarsitul acestui an in mai multe limbi, intre care engleza, franceza, germana, slovaca si, fireste, romana.


"Rene Eckert a inceput sa inteleaga pasamite cam ce misca pe la noi. Omul e filmer si fotograf (...) A ales Romania ca destinatie, necunoscand pe nimeni de aici, dupa ce realizase insa alte doua documentare pe zapada in tari din fostul bloc comunist, Polonia si Slovacia. Personal, m-am reintalnit cu brigada calatoare dupa JibStars, intr-o zi de shooting cu foarte multa aroma autohtona printre hotelurile noi si vechi ale Poienii Brasov. Calatoria lui Rene l-a mai purtat pe la Balea, pe la Sibiu si pe te-miri-unde, iar anturajele se schimbau si ele de la oras la oras, dar pe drum apareau fel de fel de personaje care justificau misiunea sa, oameni care au dat o cale snowboarding-ului din Romania si nu numai lui", spune Maxi pe derdelus.ro.


Trailerul video il puteti vedea mai jos:


From ROMANIA with LOVE from FreestyleTV.ch on Vimeo.


Popup detector