Four Tet, castigator in RA Poll 2011 cu compilatia Fabriclive 59

13 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Compilatia Fabriclive 59 mixata de catre Four Tet a iesit pe primul loc in topul celor mai bune 20 de compilatii de pe Resident Advisor.


"Nu este un mix despre DJing, este vorba despre Londra, Fabric si noptile in care am iesit", spune Kieran. Intre artistii prezenti cu piese pe noua compilatie se numara si Floating Points, STL, Burial, Ricardo Villalobos si Michel Redolfi, plus cateva productii personale.


Desi exista tone de mixuri disponibile gratuit pentru descarcat, si alte cateva tone disponibile online pentru ascultat, exista cateva case de discuri care insista in continuare sa lanseze compilatii oficiale, contra-cost, in format CD (si, uneori, si vinil, ca sample).


In speranta lumea va mai cumpara muzica in continuare si ca exista o diferenta intre un mix inregistrat in club/mix promotional si un mix facut in studio si licentiat sub forma unei compilatii oficiale, mai multe case de discuri continua seriile de CD-uri incepute in urma cu mai multi ani.


Locked (TEXT011) by Four Tet


Pe locul 2 se afla compilatia Rinse 16, mixata de catre Ben Ufo, iar pe pozitia a treia se afla compilatia "Live at Robert Johnson 8" mixata de Dixon. Aceasta este totodata si ultima compilatie oficiala a lui Dixon, artistul urmand a se concentra pe munca de DJi in club, precum si pe propriul sau label, Innervisions.


In topul realizat de catre staff-ul RA se mai afla si Berghain 5 mixata de Marcel Fengler (pe locul 5), DJ Kicks a lui Wolf + Lamb featuring Soul Clap (pe locul 7), un alt Dj Kicks, realizat de catre Motor City Drum Ensemble (pe locul 9). Cu o pozitia inainte insa, se afla Fabriclive 57 a lui Jackmaster.


In topul celor mai bune 20 de compilatii se mai afla Restless mixata de catre Lawrence (pe locul 12), Wuppdeckmischmampflow a lui Robag Wruhme( pe locul 15), Conducted mixata de catre Marcel Dettmann (clasata pe locul 17) si altele.


Topul integral este disponibil pe Resident Advisor.


Popup detector