Foto si Video: Debut ploios la B'estFest (ziua zero)

02 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Foto si Video: Debut ploios la B'estFest (ziua zero)
TAGS:
Bestfest  festival 

Festivalul B'estFest a inceput ieri dupa-amiaza, 1 iulie, cu Snails, Patrice, White Lies si The Killers. Vremea nu a tinut cu organizatorii, intrucat spre sfarsitul concertului lui Patrice a inceput sa ploua torential. Si ploaia nu s-a mai oprit pana la finalul serii, cand au terminat cei de la The Killers.


Asa cum era de asteptat, highlight-ul zilei zero a B'estFest a fost concertul The Killers. Publicul a ignorat ploaia si, fie cu umbrele, fie cu pelerine de ploaie, fie fara nimic, au stat pana la final, cantand si dansand. Si cei de la White Lies au avut parte de un public destul de numeros, daca tinem cont de conditiile meteorologice in care au cantat.


Festivalul a inceput cu dreptul, insa ploaia care se zvoneste ca nu ne va parasi nici in zilele ce urmeaza, ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare; nu de alta, dar e posibil sa fie o inghesuiala mai mare decat era de asteptat la Silent Disco (scena / cort Alto).


Pentru zilele ce urmeaza de festival pregatiti-va umbrele, pelerine de ploaie si alte ustensile ce va pot feri cat de cat de o posibila ploaie. Preturile sunt foarte prietenoase, "de vara" - 5 lei un jeton (token) cu care iti poti cumpara o bere / suc. B'estFest continua. Pana atunci, iata galeria foto din prima zi.




Popup detector