Fly Project si-au amanat show-ul din cauza furtunii

19 Iunie 2017 Elena Paraschiv Best Music

Fly Project si-au amanat show-ul din cauza furtunii

Tudor si Dan s-au aflat weekend-ul acesta la Constanta, pentru un eveniment al celor mai tari hit-uri din Romania, cel mai mare concert in aer liber - Forza ZU.


Desi mai erau doar cateva minute pana sa urce pe scena si fanii ii strigau din toate directiile, iar publicul era format din peste 80.000 de oameni, baietii de la Fly Project au fost opriti sa urce pe scena de o furtuna ingrozitoare, cu ploaie torentiala si un vant puternic, care putea oricand sa doboare ceva si sa raneasca oamenii.


Pentru siguranta, oamenii din public au fost rugati sa se adaposteasca, iar artistii au fost condusi in backstage, unde au stat blocati timp de cateva ore, cand furtuna si-a facut de cap pe plaja din Constanta.


"Am primit sute de mesaje pe facebook cu intrebarea daca mai urcam sau nu pe scena, le am explicat oamenilor exact ce ne-au transmis organizatorii, ca e vorba despre siguranta lor si a noastra si ca show'ul, din pacate, trebuie sa fie reprogramat" a declarat Tudor.


Fly Project isi continua turneul international #TheBestPartyWorldTour in vara aceasta si pregateste lansarea urmatorului single, care va fi o surpriza totala.


Popup detector