Florin Prunea si Ionut Lupescu joaca fotbal la CokeLive Peninsula

23 Iulie 2009 Saint BeatFactor

"Generatia de aur” a fotbalului romanesc da piept cu echipa organizatorilor Festiavalului CokeLive Peninsula, vineri la Targu Mures.

Florin Prunea, Ionut Lupescu si Gica Mihali – membri ai Generatiei de Aur a fotbalului romanesc – precum si Marius Cheregi, Horatiu Cioloboaca si Borbely Karoly vor face parte dintr-o echipa de fotbal de 8 persoane care va intalni selectionata CokeLive Peninsula.

Aceasta din urma este formata din directorul festivalului, Bodor Laszlo, directorul economic, Szenegeto Attila, managerul de proiect din cadrul Sziget Management, Fulop Zoltan si doi organizatori din cadrul programelor sportive, Balazsi Csaba si Gabos Istvan.

In poarta CokeLive Peninsula va apara nimeni altul decat seful Departamentului de Securitate al festivalului, Kun Laszlo.

"Sportul este o parte importanta a CokeLivePeninsula, motiv pentru care noi oferim tinerilor peste 30 de sporturi pe care le pot practica. Prin organizarea acestui meci de fotbal am dorit sa dam un exemplu bun peninsularilor, sa le aratam ca e important sa faci miscare…. Si totodata, vreau sa imi anunti adversarii ca nu ne este frica!”, a afirmat Bodor Laszlo, directorul festivalului.

Meciul va incepe la ora 17.

Tot in cadrul CokeLive Peninsula a fost invitat si un amator de senzatii tari, respectiv campionul raliurilor, Constantin Aur, cunoscut sub numele de Titi Aur.

"Eu voi fi prezent incepand de vineri dupa-amiaza la CokeLive Peninsula cu masina de cursa si un cort in care voi oferi informatii despre scoala de pilotaj pe care am infiintata si despre activitatea mea. In functie de program exista posibilitatea sa facem si o mica demonstratie”, a explicat Titi Aur pentru www.peninsula.ro.



Peninsula.ro


Popup detector