Finalistul Thirst Studio 07, Sonicvibe, va mixa maine la B'Estival

28 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Daniel Grigore aka Sonicvibe este castigatorul finalei nationale Thirst Studio 2007, iar urmatorul pas este un performance in cadrul festivalului B'Estival care incepe de maine. Beat Factor a discutat recent cu DJ-ul, asa ca haideti sa vedem ce ne va pregati maine.

Desi Sonicvibe are deja cateva release-uri la activ la case de discuri internationale de prestigiu, marturiseste ca in Romania este destul de putin cunoscut. "Incep sa realizez ca acest concurs castigat (Heineken Music Thirst Studio) inseamna destul de mult pe plan national, fiind aproape necunoscut aici in zona". Vizavi de concurs, DJ-ul ne poveste ca totul a decurs foarte bine. "Chiar nu ma asteptam! A fost foarte cald in schimb! ne-am topit cu totii.. mai ales la Brasov! Anyway, it was good".

Sonicvibe va mixa maine atat pe scena Clicknet, cat si la Coca Cola Arena. Pentru B'Estival, Sonicvibe spune ca "am pregatit ceva frumos..Clicknet performance va fi total diferita de Coca Cola Arena..dar nu vreau sa stric surprizele". Muzical vorbind, constanteanul se incadreaza la ora actuala in zona electro-tech / techno / prog-tech. "E crucial sa ai sound-ul tau, atunci cand vine vorba de orice gen (cam totul se invarte in jurul acestor cateva genuri - si pe plan de dj si producator)".

Cum a ajuns Sonicvibe aici? "A fost destul de simplu..L-am cunoscut pe Mike Shiver printr-un prieten comun .. cu care in final am ajuns sa colaborez la o piesa care a ajuns si in topul lui Armin van Buuren si amultor alti DJ-i." Este de parere ca totul a pornit de acolo. "In momentul de fata ma bucur foarte mult ca fac parte din echipa de artisti a labelului Anjunabeats al baietilor de la Above & Beyond, #9 in djmag.com, pe care ii consider fantastici!", marturiseste Sonicvibe pentru Beat Factor.

Asculta piesa castigatoare la Heineken Thirst Studio 2007

Asculta mixul demo castigator la Heineken Thirst Studio 2007


Popup detector