Fii verde la Tuborg Green Fest Peninsula!

19 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Cel mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula, continua traditia de a proteja mediul inconjurator si se aliaza cu Umbrela Verde, unul dintre cele mai mari programe de responsabilitate fata de mediu desfasurate in Romania, pentru a se asigura ca publicul va fi rasplatit pentru comportamentul sau eco.


Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare fata de mediu initiata de Tuborg inca din 2007, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor. Obiectivele campaniei sunt sa schimbe mentalitatea profund gresita a romanilor, care considera ca gestul lor nu conteaza, si sa convinga toti actorii implicati de importanta exemplului personal.


In acest sens, la Tuborg Green Fest Peninsula, Umbrela Verde ii va rasplati pe cei mai eco-responsabili dintre peninsulari, oferindu-le bandane, pahare de bere Tuborg, tricouri, sepci si insigne cu insemnul Umbrela Verde pentru paharele de plastic si PET-urile colectate. In plus, cortul Umbrela Verde va deveni timp de 4 zile spatiul de intalnire al tuturor celor care au o atitudine ECO, avand pregatite multe actiuni si surprize. Aici peninsularii vor avea sansa de a-si personaliza propriile tricouri “ECO Style”, vor putea sa participe la concursul pentru cel mai “eco outfit” sau vor putea lasa mesaje creative pe un panou gigant menit a strange cat mai multe mesaje prietenoase cu mediul de la participanti.


De asemenea, provocarea Umbrela Verde pentru publicul Tuborg Green Fest Peninsula este de a ridica cele mai inalte statui realizate din deseuri reciclabile (pahare de plastic, PET-uri sau hartie), actiune menita a atrage atentia asupra necesitatii si importantei colectarii selective si reciclarii deseurilor.


Si pentru ca ecologia si distractia merg bine impreuna, Tuborg a amenajat si o zona Tuborg Chillout Zone, unde publicul va putea sa se relaxeze pe ritmurile celor de la Groove On, se va racori la barul Tuborg si va putea lua o pauza dupa o zi lunga de dans, cu ajutorul hamacelor, canapelelor si fotoliilor.


La toate acestea se adauga si multe alte surprize care vor fi anuntate pe parcurs, pe pagina oficiala a festivalului si pe profilul de pe Facebook. Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.


Popup detector