Festivalul de Film Teacher's

06 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Festivalul de Film Teacher's
TAGS:
festival  film  altceva  whisky 
Istoria whisky-ului Teacher`s incepe in 1830, cand fondatorul companiei William Teacher il distribuie in bacaniile din Glasgow. De atunci, fiecare an a insemnat o inalta calitate a produsului, un scotch traditional, iar din 2006, un festival de film.

In anul 2008, cea de-a treia editie Teachers`s Film Festival s-a desfasurat intre 22 si 23 octombrie, la World Trade Center. Serile petrecute alaturi de Teacher`s au adunat la un loc peste 600 de spectatori.

In premiera pe marile ecrane, au fost vizionate filmele companiilor Coco-Coco HBC, Mediafax, FHM, IBM, ING Bank, Dacia Renault, Skill Team, Tau, Time Out, Xerox, ING Asigurari, Continental Hotels, Caesar. In afara competitiei, au participat doua reviste: Top Gear si Playboy, care desi nu au ajuns la linia de finish in timp, au dorit sa-si prezinte productiile publicului prezent in sala.

`Ne-am dorit ca acest eveniment sa inspire, sa provoace si sa entuziasmeze. Cele doua editii de pana acum par sa ne confirme telul. Acum, deja la cea de-a treia editie, ne dorim sa surprindem placut in continuare participantii si sa ne lasam surprinsi de ei in seara Galei de Premiere`, ne spune Catalin Albu, Account Director la Publicis Romania.

Teacherss Fim Festival va acorda premii pentru Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cel mai bun actor intr-un rol principal, Cel mai bun actor intr-un rol secundar, Cel mai bun scenariu, Cea mai buna imagine, Cea mai buna coloana sonora, Cele mai bune costume.

Toate aceste titluri vor fi acordate de catre juriul Festivalului, cum ar fi Maia Morgenstern, Irina Margareta Nistor, Venera Arapu, Dragos Buhagiar, Tania Filip, Beatrice Rancea, Marian Crisan, Tudor Mircea sau Sorin Tomes.

Teacher`s Film Festival include si 2 premii in afara categoriilor, si anume Premiul Teacher`s si Premiul Presei, cel din urma urmand sa fie acordat filmului care a intrunit aprecierile jurnalistilor prezenti la vizionari.

Gala Premiilor va avea loc pe 17 noiembrie, in incinta Salii Palatului. Revenim cu numele castigatorilor.

AskMen.ro


Popup detector