Festivalul Sunwaves aniverseaza zece editii in luna august

11 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Unul din cele mai longevive festivaluri de muzica electronica din Romania, Sunwaves, aniverseaza pe data de 13 august zece editii.


Festivalul Sunwaves are loc de doua ori pe an, in nordul statiunii Mamaia de pe litoralul romanesc. De la o editie la alta, evenimentul a reusit sa adune din ce in ce mai multi turisti in Romania.


De-a lungul celor 5 ani au mixat artisti precum Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Luciano, John Digweed, James Zabiela, Marco Carola, DJ Sneak, Derrick Carter, Tania Vulcano, Zip, Troy Pierce, Hearthrob, Danny Tenaglia, General Midi, Steve Lawler, Lee Burridge, Seth Troxler, Cassy, Federico Molinari, Audiofly, Argenis Brito, Jeff Mills, Misstress Barbara, Danny Tenaglia, Valentino Kanzyani, Thomas Melchior, M.A.N.D.Y., si multi altii. Nu in ultimul rand, Sunwaves a prezentat si o parte din cei mai buni DJi romani.


Pentru cea de-a zecea editie, si-au anuntat prezenta Sasha, James Zabiela, DJ Sneak, Paco Osuna, insa vom reveni cu mai multe detalii legate de line up in curand.



Popup detector