Festivalul Stella Polaris locul de intalnire al amatorilor de muzica electronica

13 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Stella Polaris este bijuteria de pe coroana festivalurilor europene. Programat pe data de 3 august la Galeria Nationala din Copenhaga, acest eveniment de muzica electronica si chillout este locul de intalnire al amatorilor de festivaluri din Europa.

Line-up-ul partial a fost anuntat oficial, iar printre artistii care vor lua parte la eveniment se numara Trentemoller, Pete Gooding, Lulu Rouge, Buda, City Reverb, Aura, System, August si Chris Coco.

Localizat in mijlocul naturii si inconjurat de copaci, verdeata si lacuri, Stella Polaris este pentru cei ce cauta ceva special si diferit. Acest festival ofera o experienta unica, fie ca oamenii vin sa danseze, fie ca vin sa stea intinsi la umbra unui copac ascultand muzica chillout. Nu exista zona VIP sau porti de acces, ceea ce face ca acest festival sa scape de haosul organizat care caracterizeaza evenimentele secolului 21.

Intrarea la Stella Polaris este libera si festivalul se va desfasura intre orele 00:00 si 21:00. Tom Middleton si Andy Cato de la Groove Armada au declarat ca acest eveniment este preferatul lor, iar Trentemoller, nascut in Copenhaga, nu poate fi gasit in alta parte in aceasta perioada a anului.

In 2007, festivalul a atras circa 26.000 de oameni, iar in 2008 organizatorii au promis ca va fi cel mai bun de pana acum. Line-up-ul oficial si final va fi anuntat in curand.



Popup detector