Festivalul Rokolectiv - live streaming pe internet

10 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Festivalul de muzica electronica si arte conexe Rokolectiv va incepe vineri, 10 aprilie, cu o prima seara la The Ark, si se va incheia duminica, 12 aprilie, cu traidionalul MNAC. Cei care nu pot ajunge la cea de-a patra editie de Rokolectiv pot vedea streaming-ul live pe internet, pe site-ul acumlive.ro.


Vineri, 10 aprilie la The Ark, cu incepere de la ora 22.00:



Pentru prima seara de Rokolectiv, unul din cuvintele cheie este "dub". De la dubstep-ul britanicului Shackleton la dub techno-ul artistului canadian Deadbeat, presarat iarasi cu dub si 2 step de la 2526, la experimentele modern pop & electronic beats al duo-ului elvetian format din Guy Meldem si Christian Pahud aka Larytta, ziua (sau mai bine spus seara) unu isi incheie line up-ul cu artistul roman TRG.



Sambata, 11 aprilie, tot la The Ark, cu incepere de la ora 22.00:



Pentru a doua seara ii uram bun venit norvegianului Hans-Peter Lindstrm, canadianului Frivolous, si artistului neamt Prosumer. Una din atractiile serii o reprezinta proiectul elvetian Legoloop. Pentru prima oara la Rokolectiv, in acest an va performa si Bogdan. Pentru cea de-a doua seara de festival, de proiectiile video se fac responsabili SKVJ si Videocote.



Duminica, 12 aprilie, la MNAC, cu incepere de la 19.30:



Avem de-a face cu maestrii olandezi Rikkert Brok (imagine) si Maarten Halmans (sunet), impreuna Optical Machines. Fennesz cu Black Sea', Etienne Jaumet (jumatatea proiectului francez Zombie Zombie), zgomotosii neo-metal / funk de la MoHo si traditionalul duo Minus si Ion. De proiectiile video se fac responsabili, din nou, SKVJ si Videocote.


Popup detector