Festivalul Peninsula are loc in luna august

22 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Peninsula are loc anul acesta pe malul Muresului, langa Complexul Weekend, in Tirgu Mures. Desi locatia ramane aceeasi, cea de a VIII-a editie a evenimentului se va desfasura in perioda 26-29 august. Asadar, daca ati crezut ca doar iulie e nebuna, tineti-va bine pentru ce aduce august, pentru ca a opta luna a anului 2010 nu se numeste Gustar sau Secelar, ci Peninsular.


Festivalul Peninsula isi va astepta si anul acesta vizitatorii, timp de patru zile, cu muzica de calitate si o serie foarte variata de evenimente sportive, culturale si artistice, precum si cu formatii de renume mondial si DJ-i de top. Anul acesta la binecunoscutul trio scena mare-terasa-arena se adauga o a patra locatie muzicala unde vor sustine concerte live formatii romanesti si maghiare.


„Ne bucuram sa putem anunta ca festivalul are loc anul acesta, in ciuda dificultatilor financiare cu care s-au confruntat firmele romanesti in ultimele 12 luni. Pentru editia din luna august vom incerca sa mentinem nivelul de anul trecut, atat in ceea ce priveste diversitatea evenimentelor non-muzicale cat si intensitatea concertelor, deoarece obiectivul nostru principal este sa oferim tuturor vizitatorilor un festival de calitate”, declara Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.


„Principala atractie a Festivalului Peninsula este ca prezinta artisti de talie internationala care abordeaza variate genuri muzicale si care sunt capete de afis la marile festivaluri din Europa. O parte din artistii si DJ-ii contractati pentru editia din acest an ii vom anunta in curand si, credem noi, recitalurile lor vor ridica si mai mult calitatea evenimentului, dar si atractivitatea lui, deoarece, se pare ca Festivalul Peninsula a ramas singurul festival clasic de vara din Romania”, a afirma Gerendai Károly, directorul executiv al Sziget Management.


La fel ca la editia precedenta vestile festivalului sunt de gasit si pe facebook si twitter, conturile putand fi accesate de pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro sau prin intermediul newsleter-ului (inscrierile se fac pe pagina de internet festivalului).


Tot pe pagina oficiala vom anunta in curand detalii privind vanzarea biletelor. Festivalul Peninsula este organizat de Sziget Management, in portofoliul caruia se gasesc Festivalul Sziget din Ungaria – cel mai mare festival din Sud-Estul Europei –si festivalurile internationale VOLT si Balaton Sound. Festivalul Peninsula a atras la editia din 2009 58.000 de vizitatori, evenimentul avand un buget de 1,2 milioane de euro.


Popup detector