Festivalul Exit implineste 10 ani

28 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Exit se pregateste sa celebreze 10 ani de existenta in luna iulie si organizatorii au anuntat ca la locul evenimentului vor fi amplasate nu mai putin de 25 de scene. Considerat drept unul dintre cele mai bune festivaluri europene, Exit si-a cucerit audienta prin locatia sa unica dintr-o fortareata a secolului 18 si prin atmosfera electrizanta.

In acest an peste 600 de artisti vor urca pe cele 25 de scene ale evenimentului, care sunt conectate cu tunele, stradute si poteci, o adevarata calatorie printr-o fortareata mistica. Dance Arena este recunoscuta de multi drept cea mai buna scena din Europa, sau chiar din lume, deoarece experienta de a dansa alturi de 20,000 de oameni la rasarit, cand soarele se ridica peste zidurile cetatii este unica.

In istoria de 10 ani a festivalului numerosi artisti precum Basement Jaxx, Beastie Boys, Billy Idol, Carl Cox, Cypress Hill, Danny Tenaglia, Darren Emerson, Finlay Quaye, Franz Ferdinand, Fatboy Slim, Goldfrapp, Goldie, Iggy and the Stooges, Kosheen, LTJ Bukem, Morrissey, Massive Attack, Moloko, Neneh Cherry, Peaches, Pet Shop Boys,The Prodigy, Robert Plant, Roni Size, Snoop Dogg, Scissor Sisters, Tricky, Underworld, White Stripes si Wu Tang Clan au participat la eveniment.

Festivalul va avea loc intre 9 si 12 iulie, iar pretul biletelor pentru cele patru zile de eveniment este de 72 Lire Sterline. Pentru mai multe informatii vizitati http://www.exitfest.org/.


Popup detector