Felix Da Housecat si DJ Hell s-au impacat

16 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Felix Da Housecat si DJ Hell au ingropat securea si s-au impacat, asta dupa ce in 2009 ne-au servit cea mai distractiva cearta intre producatori a anului.

Cei doi s-au intalnit la sfarsitul lunii martie la Winter Music Conference si se pare ca si-au rezolvat problemele.

"Ne-am impacat in Miami", a pus Felix. "A fost nebunie. A trebuit sa ma intorc la hotel dupa un show sa iau ceva din camera si apoi m-am intors, iar in lift m-am intalnit cu Hell. Eram ceva de genul "woah, nu-mi vine sa cred". Ne-am rezolvat problemele, totusi. Lucrurile sunt un pic mai ok intre noi acum".

In ce priveste istoria sa cu DJ Hell, Felix a explicat ca el si producatorul german sunt prieteni din 1991 sau 1992. "Suntem prieteni buni, stii. Suntem cool. L-am acuzat ca mi-a furat materialul lucrat cu Puff [Diddy/Daddy] si apoi i-am zis ca e "dick" pe Twiter. Am fost foarte intantat sa vorbim despre asta si sa renuntam la negativitate.

In ce priveste activitatea sa online, Felix recunoaste ca a luat-o pe o cale stranie cu Twitter-ul, si ca posta mult prea multe mesaje, insa se curand a redus numarul posturilor pe Twitter la maxim trei. "Aveam doar posturi fara sens. Deveneam ridicol si trebuia sa ma opresc. Fiica mea si prietenii ei sunt pe Twitter!"


Popup detector