Feindrehstar lanseaza albumul de debut la Musik Krausse

29 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Feindrehstar lanseaza albumul de debut la Musik Krausse
TAGS:
feindrehstar  debut 

Feindrehstar isi vor lansa albumul de debut la casa de discuri Musik Krause pe data de 16 august 2010. LP-ul se numeste "Vulgarian Knights" si include 10 piese care fac trecerea de la nu jazz si broken beat, la muzica pentru ringul de dans, totul conturat intr-un stil unic, intitulat "Krautclub".


La zece ani de la fondarea trupei, cei sapte membri din Feindrehstar (Kalle Mille – trumpet / Johannes Haschke – sax / Thomas Schlafer – dj, samples / Boris Nielsen – bass / Krishan Zeigner – percussions / Friedemann Ziepert – drums si Lars Maurer – rhodes, keys) lanseaza albumul de debut si isi fac intrarea oficiala in familia fostilor Wighnomy Brothers.


Castigatori ai Creole World Music Prize Germany din 2009, cei de la Feindrehstar au debutat cu un single in 2006, la Sonar Kollektiv, iar dupa patru ani, LP-ul de debut 'Vulgarian Knights' a vazut lumina zilei. Materialul de fata a fost produs de catre Jackmate aka Soulphiction in studio-ul Jazzanova din Berlin.


Influentele muzicale tind sa indice ascultatorului nume precum Fela Kuti sau Henrik Schwartz, insa faptul ca provin din Jena (Germania) si au legaturi intense cu Krause Duo, Wighnomy Brothers sau Ian Simmonds, le face materialul demn de aparitia in catalogul Freude Am tanzen / Musik Krause.



Track list:



  1. Knochenbrecher

  2. Fete De La Kita

  3. Arabikanana

  4. Novation

  5. Tyurkiimsbour

  6. The Mask With The Man

  7. FelaFresh (Album Version)

  8. Vulgarian Knights (Album Version)

  9. Tex Ass

  10. Happy Hour


Preview audio puteti asculta pe feindrehstar.de.


Popup detector