Federico Locchi revine la Selectro

14 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Selectro se apropie de vacanta de vara. Cum clubnight-ul, asa cum il stiti, ia o pauza de relaxare la soare la sfarsitul lunii, Selectro isi propune sa potoleasca in avans, in doua acte, o parte din pofta de muzica electronica ce apare regulat in mijlocul saptamanii.


Asadar, miercuri, 20 iunie, Selectro il prezinta in cadrul penultimei seri din sezonul 2011-2012 pe italianul Federico Locchi , reprezentant de seama al unor label-uri ca 8 Bit, Supernature, We Dig Music sau Noir cu care v-ati mai intalnit, acum destul de multa vreme, in 2010, la Selectro.


Ne pregatim, alaturi de el, de invitatii Dorroo & G.I.C., de gazda Marika si de rezidentii Greeg & MoonSound sa asimilam cam tot ce e mai fresh in materie de Tech-House, Deep-House, Techno, Minimal si derivatele lor, ca de obicei – pe 2 scene in Expirat si OtherSide.



Federico Locchi este un DJ si producator de muzica House si Techno, cu o vechime de aproape 20 de ani pe scena si cu o carisma pe masura. Provine din Perugia, Italia – loc unde i-a fost inoculata si cultura clubbing, in anii 1990, la proaspata varsta de 16 ani. De atunci, Federico a urmat in totalitate un drum ascendent pe scena internationala de muzica electronica, fiind cunoscut drept unul dintre primii producatori italieni din epoca moderna care au avut un impact real asupra acesteia.



Dupa ce a semnat productii la label-uri ca 8 Bit, Supernature, Catwash, Rawthentic, Laterra, Noir, Tenax si-a petrecut cativa ani in Berlin unde s-a inradacinat ca DJ, mixand alaturi de nume ca Marco Carola, Ricardo Villalobos, Luciano sau Loco Dice. In prezent colaboreaza si lanseaza viniluri co-productie alaturi de UGLH.




G.I.C. este un DJ cu peste un deceniu de experienta in spate. Activitatile in care s-a vazut implicat de-a lungul anilor includ productie muzicala si mass-media, clasandu-se astfel printr artistii contemporani romani demni de luat in seama. Pentru el muzica electronica, in ansamblul sau, reprezinta domeniul in care se simte cel mai confortabil in timp ce, ca DJ este obisnuit sa impinga mereu limitele intr-un mod clasic.



Dorroo produce si mixeaza Techno si House, indiferent de forma pe care o capata cele doua genuri – Deep, Minimal, Acid, Tech, Soulful sau Funky. Este puternic influentat de generatia de DJ-i si produceri a anilor ’80 – Carl Cox, Frankie Knuckles, Laurent Garnier, Jean Michel Jarre sau Kraftwerk si de cluburile legendare din Londra unde si-a petrecut o buna parte din viata. Este energic, alert, mereu in priza. Nu se axeaza niciodata doar pe un gen atunci cand mixeaza iar pentru el...totul se rezuma la placerea de a pune muzica.



Popup detector