Fatboy Slim - DJ oficial la Cupa Mondiala de Fotbal 2010 din Cape Town

09 Iunie 2010 Create It BeatFactor

Norman Cook aka Fatboy Slim, a dezvoltat o relatie deosebita cu Cupa Mondiala de Fotbal inca din 2002, cand a ales sa mixeze in Japonia si Coreea de Sud, tarile in care avea loc Cupa in anii respectivi.


Acesta a mixat in zilele in care avea meci Anglia, nu doar pentru a arata suport echipei tarii natale, dar si pentru a le oferi iubitorilor de fotbal o alternativa de distractie inaintea meciurilor. In baza succesului oferit de astfel de evenimente, Fatboy Slim a continuat sa mixeze pe intreg mapamondul in functie de datele campionatelor de fotbal, invitat de autoritatile oraselor care le gazduiau.

Pentru ca este un mare iubitor de fotbal, Norman a ales sa mixeze in orasele in cauza tocmai pentru ca a vazut asta ca pe o sansa de a viziona meciurile Angliei. Mai mult de atat, pe parcursul gig-urilor a purtat tricouri care aveau imprimate “Fatboy Slim - Official DJ Of The World Cup” pentru ca, spune el, “daca ai bere oficiala, de ce sa nu ai si DJ oficial?”.

Fatboy Slim mixeaza la The Mission Dance Weekend in august!



Acesta va mixa in cea de-a doua zi a Dance Weekend, sambata, 7 august, cand pe scena va mai urca si trupa norvegiana Röyksopp. In prima seara, vineri, 6 august, headliner-ul este binecunoscutul DJ de trance, Tiesto.


Fatboy Slim a mixat pentru prima data in Romania in cadrul unui eveniment The Mission in vara anului 2006, iar a doua si cea mai recenta vizita a avut loc in cadrul The Mission Dance Weekend Edition 01 din august 2008. Ambele evenimente au avut loc pe plaja, iar publicul a fost format din 24.000, respectiv 33.000 de iubitori de muzica electronica.

The Mission Dance Weekend Edition 0.3 // 2010



6-7 august - Plaja de langa Hanul Piratilor, Navodari

6 august - Tiesto, Snatt & Vix, Corruptdream (visuals)

7 august - Fatboy Slim, Röyksopp, Khidja, Bogdan, Corruptdream (visuals)

Bilete: (in avans - bilete.ro, Orange Concept Store, Music Box, City Shop)

* 50 lei in avans - pentru fiecare seara in parte;

* 80 lei in avans - pachet pentru ambele seri;

* 50 lei la locatie - in seara evenimentului, pentru fiecare seara in parte;

* 100 lei - bilete VIP - sunati la +40723399228 sau +40722937972.

> themission.ro | myspace.com/themissionro | facebook.com/themissionro <


Popup detector