Family Affairs in Cluj Napoca la Sala Sporturilor

08 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Club/Cafe La Gazette organizeaza in zilele de 9 si 10 martie 2007 evenimentul Family Affairs, care va avea loc la Sala Sporturilor 'Horia Demian' din Cluj-Napoca. Acest mini-festival isi propune sa aduca un suflu nou in scena muzicala clujeana, printr-un line-up care contine artisti foarte inediti.

Trupele Al-Haca Soundsystem si The Tape ii vor avea ca invitati pe RQM si Sasha Pererra(Jahcoozi) si li se vor alatura si alti 8 dj. Un alt motiv pentru care au fost invitate aceste trupe reprezinta directia lor muzicala: fuziunile excelente de funk, jazz, rock, heavy-bass sau grime sunt foarte apreciate in Occident. Este o ocazie perfecta pentru publicul roman de a se familiariza cu acest sound.

Initiativa fuziunii acestor stiluri muzicale isi are radacinile in Londra iar raspandirea curentului in Europa se datoreaza in principal activitatii masive a trupelor mai sus amintite. Formatiile au promovat acest nou concept muzical prin sustinerea a sute de concerte in diverse parti ale lumii precum si prin colaborarea cu alti artisti de calibru international precum Aphex Twin, Sofa Surfers, Tosca, Jazzanova, Roni Size, Peter Kruder, Dj Shadow.

Pretul biletului este de 20 RON atat vineri cat si sambata, iar 30 RON odata pentru ambele seri.



Popup detector