Facebook, integrat in serviciul Battle.net de la Blizzard

10 Mai 2010 Create It BeatFactor

Fanii Starcraft II care vor sa se laude cu strategiile si victoriile personale o vor putea face in viitor pe Facebook, anunta realitatea.net.

Blizzard Entertainment a anuntat ca noua sa platforma digitala de jocuri, Battle.net, care va oferi suportul de multiplayer pentru strategia Starcraft II, va fi integrata cu reteaua sociala Facebook pentru a oferi jucatorilor o experienta noua.

Jucatorii de Starcraft II vor putea sa adauge prietenii de pe Facebook pe lista de prieteni din Battle.net, ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie de un ID sau adresa de email, potrivit cnet.com.

Battle.net exista deja de ceva vreme, oferind suport pentru Starcraft, Warcraft, World of Warcraft, Diablo si StarCraft II beta. Paul Sams, director de operatiuni la Blizzard Entertainment, a declarat ca aceasta noua functionalitate va usura munca celor care vor sa se conecteze cu prietenii pe Battle.net pentru a juca toate titlurile viitoare. Acest lucru inseamna ca si Diablo 3 va avea acelasi nivel de integrare cu Facebook.

Battle.net va fi disponibil impreuna cu jocul StarCraft II: Wings of Liberty care se va lansa pe 27 iulie 2010.


Popup detector