Fa o piesa cu Zombie Nation

17 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Zombie Nation duce termenul "experiment" la extrem. Artistul neamt invita toti fanii muzicii electronice, si in special pe toti fanii muzicii sale sa participe la crearea unei piese.

Aceasta invitatie este, de fapt, un experiment despre cum se poate produce o piesa intr-un mediu "internet-democratic".

Etapa 1: Sample-urile

Pentru inceput, este nevoie de ingredientele de baza ale unei piese: sunetele.

Trimite un sample - orice, fie un clap, un bass drum, tu cantand la pian, colegul de camera sforaind, reni, pitici, orice. Cu cat sunetul e mai ciudat, cu atat are sanse sa treaca in etapa 2.

Trimite sound-urile (WAV / AIFF) intr-un mail, ca atasament, la dropsound@zombienation.com. Deadline: 31 decembrie 2009.

Etapa 2: Sunetele.

Incepand cu 2 ianuarie veti gasi pe siteul sau, zombienation.com, sunetele trimise si veti putea vota. Veti fi un fel de juriu intr-un concurs de tinere talente.

Etapa 3: Loop-urile

Pe site-ul oficial zombienation.com se vor urca loop-urile create de acestea din sunetele trimise de voi. Aici incepe procesul de votare a celui mai bun loop si practic asa prinde viata piesa.

Etapa 4: Aranjamentul

Cele mai bune loop-uri vor fi combinate si aranjate de Zombie Nation. Aranjamentul va fi discutat liber si toti puteti veni cu sugestii. Se vor alcatui si sondaje pentru a va da seama ce place si ce nu.

Etapa 5: Piesa

Rezultatul final va fi disponibil pentru download gratuit.

Piesa va avea parte si de un artwork profesional, iar toti cei care au participat la realizarea piesei vor fi creditati!

Spor!


Popup detector