Evenimentele mari ale sfarsitului de an

19 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Luna septembrie aduce toamna, si incet incet, sfarsitul anului. Ofertele de evenimente mari ce vor avea loc pana la sfarsitul anului cresc din ce in ce mai mult, asa ca iata ce ne asteapta.

In perioada 18-20 octombrie se va desfasura la Timisoara a zecea editie a festivalului TM Base. Este un eveniment cu traditie, in care muzica break beat, drum and bass si electro este meniul principal. Headlinerii din acest an sunt Wax Taylor, TeeBee, JFB, Blame 720 si altii.

Tot in aceasta perioada, mai exat pe 20 octombrie, cei doi artisti de la Chemical Brothers vor sustine un concert inedit in Bucuresti, la Sala Polivalenta. Sunt pentru prima oara in Romania, il vor aduce in warm up pe Nathan Detroit si vor veni cu trei tiruri cu echipament pentru acest show.

Pentru ca deocamdata luna noiembrie este putin neclara in materie de evenimente majore, sa aruncam un ochi asupra show-urilor din decembrie. Chiar de ziua romanilor, adica 1 decembrie, Tiesto revine in Bucuresti, tot la Sala Polivalenta. Show-ul lui va face parte din turneul de promovare a ultimului album, "Elements of Life". Derulam inainte si ii gasim pe Sasha si Digweed impreuna, intr-un eveniment de club: Kristal Glam din Bucuresti, pe data de 21 decembrie.

Probabil ultimul eveniment major din acest an va avea loc la complexul World Trade Plaza din Bucuresti. Paul Van Dyk va reveni la pupitru, show-ul fiind ca parte a turneului de promovare a ultimului sau album, "In Between". Totul se va petrece pe 22 decembrie.

Pentru ca biletele au fost puse in vanzare pentru toate aceste evenimente, nu ne ramane decat sa asteptam cuminti.


Popup detector