Evenimente caritabile de muzica electronica in luna decembrie

02 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Uniunea Studentilor Maghiari din Bihor si Eden Productions Oradea va invita la doua evenimente caritabile din luna decembrie la Oradea, ambele de muzica electronica, tech-house, minimal techno şi progressive house. Intrarea la fiecare eveniment in parte va fi un produs alimentar cu termen lung de valabilitate, de exemplu conserva, vor fi insa acceptate si haine folosite sau jucarii.

Toate acestea vor fi donate unui orfelinat, prin intermediul Fundatiei Sfantul Francisc. Acceptand invitatia, veti putea contribui si Dv. la fericirea copiilor orfani, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun. Primul eveniment va avea loc joi, 4 decembrie 2008, la Clubul Break aflat pe str. Primariei nr. 21, unde, alaturi de Andrew Bee de la Eden Productions, vor mixa doi DJ din Ungaria, Invoice si Mattan de la trupa Truesounds.

Al doilea eveniment va avea loc sambata, 6 decembrie 2008, la Juice Lounge Bar aflat pe strada Vasile Alecsandri nr. 13-15, la care, vor mixa DJ-ii Andrew Bee, Alex Teck, Chester si Travis, de la Eden Productions Oradea, precum si DJ Schiipman din Ungaria, n calitate de invitat special.



Popup detector