Estroe mixeaza in acest weekend in Sibiu

05 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Estroe mixeaza in acest weekend in Sibiu
TAGS:
estroe  conversions  party 

Sambata aceasta, 10 octombrie, va avea loc in Sibiu cea de-a cincea editie a evenimentelor din seria "Conversions". In rolurile principale vor fi Estroe (de la label-ul Connaisseur Rec), cu suport local din partea lui Adi Dumitra si Toygun.


Conversions 05 va fi un eveniment umanitar cu scopul strangerii de fonduri necesare salvarii unei vieti...este vorba despre o tanara de 19 ani din Sibiu, Ioana Costea , care are nevoie de un transplant de celule stem, o asemenea interventie chirurgicala fiind posibila doar in Germania. 200 de bilete vor fi donate de catre echipa Conversions in seara de 10 Octombrie, iar pe toti cei interesati ii asteptam in deja familiara locatie - Cotton Club incepand cu orele 22:30. Pt. cei care din diverse motive nu pot sa participe la acest eveniment, dar vor sa se implice in acest act de caritate, informatii referitoare la donatii si la conturile in care se pot efectua se gasesc pe siteul Ioanei - www.ioanacostea.com. Bilete se pot achizitiona in avans - 10 RON / bilet - la adresa de email : infoconversions(at)yahoo(dot)com


Evenimentul face parte din turneul de lansare a noului album al artistei olandeze Estroe. Materialul se numeste "Elemental Assets" si va fi lansat la label-ul Connaisseur Recordings.





Popup detector