Emisiunea Dance Department - vinerea aceasta pe Vibe FM

26 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Emisiunea Dance Department se difuzeaza exclusiv pe Vibe FM, vineri de la ora 23.00. Gazda show-ului este Dennis Ruyer. 2 ore cu cele mai "hot" productii dance, cu DJ set-uri care creeaza magie, peste un milion de ascultatori.

Inca din luna septembrie a anului 2005, podcastul Dance Department a cunoscut o popularitate uriasa, iar in momentul de fata se afla in top-ul european cu 6 milioane de download-uri...si cifra creste!

Dennis Ruyer este originar din Amsterdam fiind si DJ si producator. Cariera si-a inceput-o in perioada adolescentei, cand lucra pentru o statie radio pirat. Muncea noaptea la acest pirat in FM, dupa care ziua avea un job la un magazin local de discuri, a ramas un mare colectionar. Acum aduce muzica in casele oamenilor..la modul legal; lucreaza pentru cel mai tare radio din Olanda - Radio 538.

Exista cateva lucruri pe care le considera surse de inspiratie: viata de noapte, Dalai Lama, Amsterdam, New York-ul, Bob Ross (gazda programului - The Joy Of Painting, difuzat ca postul public de televiziune din Statele Unite), Antarctica si Texasul.

Dennis Ruyer crede ca e formidabil sa te trezesti dimineata pentru: muzica buna, ciocolata buna, funk-ul oldschool si job-ul sau.



Popup detector