Emblema Yoshitoshi - in acest weekend in Bucuresti

14 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Casa de discuri Yoshitoshi isi va propaga in acest weekend in Bucuresti, trei artisti, in clubul Kristal Glam. Asta-seara, 14 martie, mixeaza Sharam, jumatatea legendarului proiect Deep Dish. Maine seara, 15 martie, mixeaza tot in Kristal Glam Cedric Gervais si Miss Nine (foto).

Cedric Gervais a mai fost prezent in Romania si anul trecut, la petrecerea cu Deep Dish de la Arenele Romane (Bucuresti). Francez la origine, Cedric Gervais a fost Dj rezident in locuri de prestigiu din Miami, precum Nikki Beach, Crobar si mai nou Space. Ca producator, a lucrat alaturi de Dirty Vegas, Second Sun, si a remixat artisti si trupe celebre ca Duran Duran, Lenny Kravitz, The Shapeshifters, Sander Kleinenberg, John Creamer si altii.

Atat Cedric cat si Miss Nine au mixat cate o compilatie la Yoshitoshi, label infiintat de catre Deep Dish. Miss Nine a renuntat la meseria de model, in favoarea unei cariere internationale de DJ. Fostul manechin al agentiei Elite Models se axeaza pe electro, tech si progressive.


Popup detector