Emalkay si Subscape mixeaza la Arena DNB

04 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Emalkay si Subscape mixeaza la Arena DNB
TAGS:
emalkay  subscape  arena dnb 

Prima petrecere arena dnb open air din 2012 va avea loc sambata, 12 mai, la Arenele Romane.


Invitati sunt doi dintre cei mai de succes producatori din scena de muzica de dans underground, Emalkay si Subscape. Amandoi reprezinta cea mai respectata casa de discuri din scena de dubstep internationala, Dub Police.


Alaturi de ei pe scena vor mai urca Mc Jila (solistul Gentleman's dub club, UK) Gojira b2b cu Planet H, reprezentatul Romaniei la Outlook Festival 2012, Mighty Boogie, plus tanara speranta timisoreana, Tud0r. De visuals se vor ocupa rezidentii Vedem si Plus.


Emalkay, producator inimitabil, refuza sa se defineasca prin altceva decat el insusi in evolutia sa muzicala. Inca de la inceput cand producea grime si garage si pana in 2011 cand isi lanseaza primul album, el a continuat sa forteze limitele si sa mearga din ce in ce mai departe cu fiecare piesa pe care o produce. Vine la Arena DNB dupa un turneu in SUA unde duce legamantul muzicii europene de dans si peste ocean. Nedorind sa se odihneasca pe lauri, este deja in cautare de noi proiecte, intentia de evolutie continua. Ii putem recunoaste usor amprenta in scena de dubstep ascultand piese precum "When I Look At You", "Fabrication" sau ultimul lui remix la Breathe - Delilah.





Subscape este un artist tanar care este in continua crestere. Talentele sale incontestabile, atat ca DJ, cat si ca producator, l-au facut remarcat rapid si au continuat sa fie forta motrice din spatele lui. De la primele productii pentru Dub Police in 2008, a lansat o multime de piese impresionante, a avut turnee in intreaga lume si a castigat respectul unor artisti cum sunt Annie Mac, Rusko si Scratch Perverts, pentru a numi cativa. Nascut si crescut in Woking, Surrey, Subscape a crescut pe o dieta de drum and bass, jungle si garage. Acesta a fost un ajutor important in educatia lui muzicala, dezvoltand rapid o ureche bine instruita pentru muzica si bass greu, rezultand piese ca "Turn Me On", "Hardcore Members", "Screw Up" sau Shanghai.






Totul se va desfasura la Arenele Romane in aer liber sau, daca va ploua, sub acoperisul unui cort montat. Petrecerea incepe la ora 22:00.Pretul unui bilet este de 25 de lei in avans (la Boarder's) sau 35 de lei la intrare.


Popup detector