Elton John a inregistrat un album dance

16 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Elton John, legendarul producator si instrumentist britanic se tot lupta cu casele de discuri disperate sa-i lanseze noile productii pentru care a lucrat cu producatorii australieni P'Nau, cunoscutii pentru colaborare cu Empire of the Sun.

"Elton a spus ca momentan scrie cele mai atractive piese di ultimii ani, posibil chiar ultimii zeci de ani. Faptul ca lucreaza cu P'Nau i-a redat creativitatea", a declarat o sursa apropiata artistului.

Elton John nu este singurul care s-a apopiat de muzica de dans, si fostul membrul The Beatles, Sir Paul McCartney, a lansat un album sub proiectul The Fireman, intitulat Electric Arguments, dupa ce a petrecut ceva timp in Ibiza. Nu ne mira. E molipsitor. Te duci ca omul in vacanta la plaja si te intorci producator de minimal-tech. Nice.

Vorbind despre album, McCartney a spus ca: "Initial, cand am pornit proiectul, radeam cu Youth in studio gandindu-ne la cum o sa lipim aceste discuri ambient de dans. Acest disc reprezinta toata munca interzisa pentru mine in studio. De fapt, nu e o munca, e ca o prosteala".


Avand in vedere ca Sir ex-Beatles a fost in Ibiza si s-a intors cu minimalele in cap, daca Elton John lucreaza cu prietenii celor de la Empire of the Sun, sa ne asteptam sa-l vedem cu dreaduri peste vreo doua luni?


Popup detector