Ellie Goulding: 'Am fost naiva in relatii'

20 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Ellie Goulding a recunscut intr-un interviu acordat recent ca a fost naiva crezand ca faima si cariera sa muzicala nu ii vor afecta relatia cu DJ Greg James.

Cantareata a avut o relatie de un an si jumatate cu DJ-ul de la BBC Radio 1, dar s-au despartit anul trecut.

"Am fost naiva sa cred ca relatia mea cu Greg James nu va fi in vizorul publicului. M-am indragostit de el deoarece este un om foarte pozitiv, inteligent si o persoana foarte buna. Credeam ca va fi bine, ca va dura pentru totdeauna. Faptul ca m-am indragostit de cineva intr-un mod atat de simplu si pur era ceva uimitor pentru mine. Am fost foarte trista cand nu a mers si asta din cauza unor lucruri precum faptul ca nu reuseam sa ne vedem unul cu altul foarte mult".

Ellie Goulding a inceput insa o noua relatie in 2012 si este socata de cat de rapid a putut incepe o noua relatie, dupa durerea despartirii de Greg. Este vorba despre Sonny Moore, cunoscut sub numele de Skrillex.

"Am devenit foarte buna prietena cu Sonny cand am inregistrat impreuna si dupa aceea am realizat ca vrem sa petrecem mult timp impreuna. El e din Los Angeles dar practic locuieste in hoteluri. Imi impart timpul intre turneu si intalnirile cu el. Iar cum el are cate un show in fiecare seara, daca vreau sa-l vad trebuie doar sa ma duc".

Skrillex a dezvaluit ca a inceput sa isi dea intalniri cu Ellie Goulding dupa ce scanteia s-a aprins intr-o romanta online. Primul zvon potrivit caruia cei doi ar fi inceput o relatie a aparut pe 16 februarie, iar artistul a declarat recent ca relatia lor a evoluat dupa ce el i-a trimis un email din senin.

"I-am dat un mail. 'Salut, sunt Skrillex. Nu stiu daca ma cunosti, dar imi place ceea ce faci tu acolo' si asa am inceput sa ne dam mesaje si sa vorbim la telefon", a declarat Moore. "O iubesc. E fata potrivita pentru mine, la naiba!", a mai spus el.


via BestMusic.ro


Popup detector