Electric Brother, NotSoCommonDJ si Sharky (Bass Turbat) pe 14 iunie la PAF

07 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 14 iunie, incepand cu ora 21.00, Atelierul de Print & McCann Erickson organizeaza cea de-a doua editie Print Art Fest (PAF!), in Garajul McCann Erickson (strada Jules Michelet numarul 18).

Print Art Fest (PAF!) este primul festival de arta digitala din Romania, un eveniment destinat tuturor formelor inovatoare de arta, ce folosesc mediile digitale pentru exprimarea creativitatii.


TEMA PAF! 2012: manifest impotriva curentului Kitsch, impotriva banalizarii si popularizarii imaginii de arta!

De ce Kitsch?

Ionut Cojocaru, (aka Lutzu – Art Director McCann Erickson si fondator al Atelierului de Print) ne explica : "Daca Jeff Koons a expus la Versailles, ne-am gandit sa incercam si noi in garajul McCann. Serios vorbind, cred ca tot mai greu acceptam provocarile artistice, indiferent pe ce plan s-ar afla demersul artistic. Cred ca tot mai multi dintre noi am devenit toleranti la kitsch. Si nu ma mira. Multi am crescut cu pestele cocotat pe televizorul protejat frumos de un mileu, al carui colt obtura usor din ecran. Sau cu balerina oprita din pirueta, celebra carpeta cu "Rapirea din Serai”, pescarii si cainii din portelan de diferite marimi, si mai nou cu personajele "bibelouri” de prost gust, folosite, culmea, tot ca decor. Granita dintre arta si non-arta e tot mai fina si cred ca avem nevoie sa stim ce este cu adevarat un Kitsch pentru a-l recunoaste si a ne feri de el. Si, ca sa raman in "garajul” McCann, cred ca e momentul sa aflam daca 'suntem multi sau am ramas putini…'"

Printre artistii care vor fi prezenti la eveniment se numara: Allan Dalla, Alexandra Albu, Silviu Andrisoi, Ana Andronic, Barnes, Carioca Studio, Ben Heine, Paul Hitter, Bogdan Moraru, Vali Petridean, Ghica Popa.

Muzica buna nu putea sa lipseasca nici de aceasta data printre cei care vor intretine atmosfera in Garajul McCann Erickson numarandu-se Electric Brother, NotSoCommonDJ si Sharky (Bass Turbat). Visuals by No Eye Patch.

Istoria PAF a inceput in anul 2010, cand a fost lansat episodul pilot - "PAF! Editia de garaj”, organizat in garajul McCann Erickson. Intrarea la festival este libera!

Atelierul de Print este prima galerie de arta digitala din Romania, infiintata in anul 2010, odata cu prima editie a PAF!. Atelierul de Print a strans, cu timpul, un portofoliu vast de artisti, ajungand in prezent sa primeasca numeroase cereri de colaborare de la artisti tineri din scena artei urbane si contemporane. Printurile de arta se vand in serii limitate si sunt insotite de certificate de autenticitate si de semnatura artistilor.

McCann Erickson Romania este agentia care se ghideaza dupa principiul fondatorului sau, Harry McCann: "O agentie se dezvolta mai repede daca se concentreaza mai degraba pe cresterea business-ului clientilor decat a propriului business”. Astfel, McCann Erickson are relatii de parteneriat indelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piata: The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman, Caroli. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR si MRM Worldwide. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice retele de advertising cu birouri in 205 orase din 132 de tari.


Popup detector