Eftimie a mixat pentru Ziua Mondiala a Pacii

24 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ Adrian Eftimie a mixat pentru Ziua Mondiala a Pacii in cadrul evenimentului One Day, One Goal. Puma Romnia s-a alaturat inițiativei globale de susținere a Organizației Non-Profit Peace One Day, ncurajnd marcarea primului gol pentru pace n cadrul evenimentului One Day, One Goal.

Puma Romnia a adus pe teren nume cunoscute din show-bizul romnesc și importanți reprezentanți mass-media, organiznd un meci de fotbal amical, pentru a susține Ziua Internaționala a Pacii. Jucatorii au fost ntmpinați la intrarea pe teren de un simbol al pacii, o arcada formata din cateva mii de flori rosii si albe ,asezate sub forma unei inimi, ce purta nscriptionata numele evenimentului : One Day, One Goal.

Primul meci pentru pace sa disputat ntre echipa White Tigers formata din jucatorii: Ioan T Morar, Conecter, Cove, megastarul Catalin, Kamara, George Trandafir DJ Pro FM, Mihai Ionescu redactor FHM și Mița de la Bere Gratis și echipa Black Cats. Aceasta din urma a fost reprezentata n teren de Rica Raducanu, Dani Otil prezentator al emisiunii Neața cu Razvan și Dani, Dan Filoti redactor șef ProSport, Andrei - cealalta jumatate a formației Alb și Negru, George Vintila, Wilmark, Andi Vasluianu - actor la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești și Teatru ACT n Ploiești și Teatru ACT n București, Alex Velea și Eduard Țone redactor șef FHM.


Asculta: Adrian Eftimie - Live @ Kristal Club (Sasha warm up set) AICI.


Popup detector