EP-ul semnat Mihai Popoviciu a fost sold-out de doua ori in 5 zile

22 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

La doar 5 zile de la lansarea oficiala, Ep-ul semnat Mihai Popoviciu a fost sold out de doua ori pe www.decks.de, magazinul virtual de vanzare de viniluri. Ep-ul Motor Like contine patru piese: Motor Like si Distance, iar pe B-Sideul EP-ului se gaseste si remixul lui Maresh la piesa ce da titlul releaseului, si piesa Standard.

Mihai Popoviciu si Maresh considera ca discul s-a vandut atat de bine pentru ca a avut sustinere din partea uneor artisti internationali renumiti precum Pascal FEOS, Funk D Void, Patrick Zigon, Shlomin Aber, Gel Abril, Monoroom, Xpansul, Gregor Tresher, Leandro Gamez, si mai ales pentru ca EP-ul contine mai multe influente muzicale, nu este eu EP liniar.

Pentru ca cererea acestui a fost foarte mare, site-ul a fost nevoit sa realimenteze cu discuri de doua ori. Cei care doresc sa cumpere acest vinil pot accesa www.decks.com.

Mihai Popoviciu nu este nici pe departe la primul release, el fiind deja un obisnuit al caselor de discuri, lansad piese la labeluri precum Size Doesnt Matter, Nearly Records, Vokuhila, Level Non Zero si chiar International Deejay Gigolo Records, casa detinuta chiar de maestrul electro clashului, DJ Hell.



Popup detector