Dyed Soundorom mixeaza in Bucuresti pe 11 martie

14 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Dyed Soundorom mixeaza in Bucuresti pe 11 martie

Dyed Soundorom va mixa in clubul Space din Bucuresti pe data de 11 martie, in cadrul unui eveniment Lollipop. Line up-ul va fi completat de catre Posh si Suciu.


Artistul francez se afla in premiera la Bucuresti, insa in Romania a mai fost prezent anul trecut, in cadrul festivalului Iarmaroc.


Desi prezent ca producator pe piata internationala de doar trei ani, cartea sa de vizita include release-uri la case de discuri precum Freak'n Chick a lui Dan Ghenacia si David Duriez, Tsuba Records, Adult Only, Wolf + Lamb si Crosstown Digital Rebels.


Vine din lumea promoterilor si organizatorilor de evenimente, iar DJing-ul a venit in mod natural pentru Dyed Soundorom ca un pas urmator. Azi la party, maine la vinil, poimaine prieten cu crema electronica a Parisului.


Dupa ce a batut in lung si in lat cluburi precum Fabric din Londra sau Watergate din Berlin si a capatat o rezidenta la Circoloco in Ibiza in sezonul 2010, Dyed Soundorom a devenit rapid un "talent proaspat" in ochii multor publicatii online si offline de specialitate.





Popup detector