Dubfire si-a lansat propria casa de discuri

08 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Dubfire este cunoscut in primul rand drept jumatatea duetului Deep Dish. In urma cu cateva saptamani, Ali Shirazinia aka Dubfire si-a lansat propria casa de discuri, intitulata Science and Technology Digital Audio, sau simplu Sci Tec. Este un label exclusiv digital.

Si pentru a celebra noul label, Dubfire a lansat si primul release ce consta intr-o piesa intitulata "Roadkill". Urmeaza sa lanseze inca un EP, intitulat "I Feel Spped", piesa pe care a inclus si propria voce. Sci Tec va fi folosit in primul rand pentru productiile lui Dubfire.

"Doar primele release-uri imi vor apartine in totalitate. Label-ul este rezervat in mare parte muzicii pe care vreau eu sa o scot in evidenta, muzica mea si a prietenilor mei", spune Ali Dubfire intr-un interviu pentru djscene.lt. In acelasi interviu, Dubfire sustine ca el este persoana care ia toate deciziile importante privind casa de discuri. "Am vrut sa am un inceput proaspat".

Label-ul mai reflecta si trendul actual in muzica, in care CD-urile si vinylurile nu prea mai sunt folosite. Dubfire utilizeaza Serato Scratch Live (de la compania Rane), insa intentioneaza sa se reprofileze pe Final Scratch.

Cu toate ca are propriul label si fiecare producator de la Deep Dish incepe sa se focalizeze in primul rand pe cariera solo, cei doi au inca planuri impreuna. "Am vrea sa lansam impreuna un album, insa deocamdata mai avem probleme la capitolul timp."

Asculta Dubfire - Roadkill aici!


Popup detector