Dubfire: 'Deep Dish s-a cam incheiat'

05 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat portalului Ibiza-voice.com, jumatatea legendarului poriect progressive house / electro Deep Dish a anuntat ca proiectul s-a incheiat. "Eu si Sharam am ajuns cam la sfarsitul ciclului creativ cu Deep Dish".

"Eu si Sharam am ajuns cam la sfarsitul ciclului creativ cu Deep Dish, iar eu am incercat pe plan solo sa realizez cam tot ce nu am putut face impreuna cu Deep Dish", precizeaza Dubfire pentru Ibiza-voice.com.

Dubfire mai spune ca Loco Dice este unul dintre artistii care i-a schimbat complet perceptia muzicala si care l-au sustinut atunci cand era indecis. "Am avut ocazia sa-l vad mixand asta vara in Ibiza, si asta mi-a schimbat complet perceptia asupra muzicii".

"Lumea este sceptica atunci cand aude de mine, pentru ca vin din partea proiectului Deep Dish. Multi m-au acceptat cu greu, insa muzica vorbeste de la sine", mai spune Dubfire. Si dreptatea este de partea lui, atata vreme cat a creat deja un hype in 2007 cu productiile sale si noua directie muzicala abordata.

Interviul integral il puteti citi AICI.


Popup detector