Doua zile pana la concertul Morcheeba

21 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Doua zile pana la concertul Morcheeba
TAGS:
morcheeba 

Au mai ramas doua zile pana la super-concertul pe care britanicii de la Morcheeba, revelatia trip-hop de la mijlocul anilor `90, il vor sustine la Bucuresti, pe 23 iulie. Locatia finala a concertului este terasa Clubului Fratelli, astfel incat fanii sa se poata bucura in aer liber de muzica hipnotica a trupei. Accesul se face incepand cu ora 21.30. Dupa concert, afterparty pana dimineata! Evenimentul este organizat de Events.

Membrii Morcheeba, impreuna cu staff-ul tehnic vor ajunge la Bucuresti chiar in ziua concertului. Ei au cerut ca in spatele scenei sa ii astepte multe platouri cu fructe si sucuri naturale, impreuna cu ziare britanice si...tequilla! Vor pleca din Capitala a doua zi dupa concert, catre Zurich, urmatoarea destinatie pe lista turneului lor. Este pentru a treia oara cand trupa britanica viziteaza tara noastra, dar pentru prima data cand canta pentru fanii romani alaturi de Manda (Amanda Zamolo), solista care i-a ajutat la productia ultimului lor album, „Dive Deep”.

Intr-o existenta sufocata de zgomot, e greu de gasit muzica care sa te faca sa zabovesti asupra ei. Morcheeba se incadreaza intotdeauna perfect in aceasta categorie. Albumul „Dive Deep”, cel de-al saselea din istoria trupei, reflecta perioada de experimente instrumentale ale fratilor Ross si Paul Godfrey, cu contributia mai multor solisti vocali. Ce doi au mixat sunete organice cu sintetizatoare, lounge, R&B si pop. Rezultatul este o diversitate muzicala armonioasa, luxurianta si emotionanta - o poveste de succes, asa cum o adeveresc vanzarile albumului.


VIDEO - Interviu cu trupa Morcheeba AICI!




„Am gasit pe My Space multe din vocile care apar pe album”, spune Paul Godfrey. „Numitorul comun era ca toti voiau cu adevarat sa se implice si sa contribuie la muzica noastra. Lucru care a usurat extrem de mult productia... Piesele de pe „Dive Deep” au fost in majoritatea lor compuse alaturi de solistii invitati, direct in studio. Eu aveam doar un format emotional prestabilit pentru sound-ul pe care mi-l doream, iar ei s-au incadrat perfect si l-au si imbogatiti”. Manda, solista franceza care va canta joi pe scena din Fratelli, a contactat duo-ul Godfrey pe My Space, spunand ca si-a dorit intotdeauna sa cante alaturi de Morcheeba. A facut-o pentru „Dive Deep” – vocea ei apare pe arhicunoscutul single „Gained The World” si pe „Au Dela”, piese pe care le va canta si la Bucuresti.

Biletele se pot cumpara in continuare la pretul de 99 RON, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si la punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos din toata tara. In ziua evenimentului, la intrare, pretul biletului va fi de 129 RON.


Popup detector