Doua decenii de Warp: Aphex Twin, Board of Canada, LFO, Autechre si altii la inventar

07 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Desi titlul stirii ar putea fi si "Un nou album de la Aphex Twin", interviul cu unul dintre fondatorii label-ului Warp (Steve Beckett) Self-Titled Mag, pentru vorbeste despre mult mai multe decat atat.


Anul acesta, label-ul Warp Records implineste 20 de ani de activitate, asa cum ati putut afla si de AICI. Co-fondatorul label-ului vorbeste printre altele, si de un nou album pe care Aphex Twin l-ar putea lansa in acest an.


"Il numesc un excentric britanic autentic - intotdeauna face totul doar asa cum stie el (n.r. Richard D James). Nu il intereseaza ce crede lumea despre muzica sa, si chiar daca multi artisti spun asta, in cazul lui chiar este adevarat. Cand il auzi ca DJ, intotdeauna dai de doua-trei piese pe care nu le-a lansat niciodata. Asta s-a intamplat si in Londra, la ultimul sau DJ set - e o piesa pe care abia astept sa o lansez", spune Steve Beckett.


"Se pare ca totusi pune ceva la cale, asa ca ma astept zilele astea la un telefon din partea lui despre un nou album, si cam atat. Asa voi afla si eu daca are de gand sa scoata ceva nou sau nu".


Despre Aphex Twin, dar si alti artisti / trupe precum Board of Canada, LFO, Scott Herren, Flying Lotus, Chriss Cuningham si altii, AICI.



Popup detector