Doua concursuri noi cu CD-urile Balance 010 si Undulation 2

30 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor ofera 2 copii ale compilatiei Undulation 2 mixate de Audiofly si 2 copii ale compilatiei Balance 010 mixate de Jimmy Van M. Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa raspunzi corect la o intrebare.

Alaturi de Sasha si John Digweed, Jimmy Van M este popular pentru compilatia sa din 2001 lansata la Bedrock si un an mai tarziu, turneul in America, intitulat Delta Heavy. Stilul muzical unic si abordarea muzicala personala reflecta cel mai bine personalitatea lui Jimmy, alaturi de ultima sa realizare, Balance 010.

Castiga 2 copii ale compilatiei Balance 010 mixed by Jimmy Van M

Castiga 2 copii ale compilatiei Undulation 2 mixed by Audiofly

Audiofly este proiectul celor doi DJ si producatori, Luca Saporito si Anthony Middleton. Desi au inceput sa munceasca impreuna in urma cu patru ani, Steve Lawler si Satoshi Tomiie i-au numit pe Audiofly ca ones to watch la premiile DJmag Top 100. Luca si Anthony au stiluri total diferite, asa ca impreuna au adus sound original pe piata, descris ca a deadly, dirty, jackin, tech meets electronic House. Ultima lor realizare este acest prim mix CD lansat la casa de discuri Saw Recordings.




Popup detector