Documentar video cu si despre Kraftwerk

29 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Documentar video cu si despre Kraftwerk
TAGS:
kraftwerk 
MVDvisual a anuntat lansarea materialului video Kraftwerk and The Electronic Revolution, un documentar ce include concerte rare, fotografii, live footage-uri si interviuri exclusive si multe altele. DVD-ul va fi lansat in luna septembrie anul curent.

Trupa Kraftwerk este recunoscuta drept una din cele mai solide trupe de muzica electronica. A fost fondata la inceputul anilor '70 de catre sase membri, insa formula actuala cuprinde doar patru artisti (Florian Schneider-Esleben, Ralf Htter, Henning Schmitz si Fritz Hilpert).

Kraftwerk raman o sursa de inspiratie pentru multe trupe si muzicieni de astazi si o piatra de temelie pentru fondarea muzicii electronice.

DVD-ul de fata reflecta intreaga cariera muzicala a trupei, de la inceputurile obscure de la sfarsitul anilor '60 si pana la perioada lor de maxima glorie. Materialul include povesti nemaiauzite pana acum si care nu au mai fost date publicitatii, interviuri exclusive si fotografii rare.

DVD-ul contine interviuri si cu fostii membri, producatori de muzica electronica din Germania, jurnalisti si scriitori, inregistrari live din concerte si din studio, atat a trupei Kraftwerk, cat si a altor trupe si muzicieni care au facut parte din acest asa zis curent Krautrock.

Mai multe informatii despre Kraftwerk puteti afla dintr-un articol detaliat din rubrica Manifest, pe care il puteti citi AICI.

Foto: Getty Images

Kraftwerk - Live @ Coachella Valley Music & Arts Festival (Aprilie 2008). Mai multe poze AICI.


Popup detector