Dj soFa revine in Romania in acest weekend

16 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Dj soFa revine in Romania in acest weekend
TAGS:
dj sofa 

Managerul casei de discuri LaMadameAvecLeChien, artistul belgian DJ soFa, revine in Bucuresti weekendul acesta pentru cateva petreceri.


Joi, 17 noiembrie, soFa va mixa alaturi de Khidja la Atelier Mecanic (unul din cele mai bune baruri din centrul Bucurestiului), iar vineri, 18 noiembrie, va mixa (tot alaturi de Khidja) la Fratelli Espresso Bar, in cadrul unui party marca Circus (cu intrarea libera).


Label-ul LaMadameAvecLeChien a fost fondat in 2008, insa a fost gandit mult mai devreme (in 2004) ca o platforma artistica. LMALC lanseaza muzica electronica pe format vinil si CD, iar pana la ora actuala are in catalog 4 EP-uri, un album si doua CD-uri (compilatii).


Ca DJ, soFa este foarte eclectic, in case-ul lui gasindu-se atat discuri house / techno, cat si funky, hip-hop experimental, electronica. A impartit pupitrul cu artisti precum Aardvarck, Actress, Ceephax, Cosmin TRG, Danny Breaks, Egyptian Lover, Mike Dehnert, MLZ, Neil Landstrumm, Shackleton, Spirit Catcher, Substance & Vainqueur, Tim Exile si multi altii.


Un interviu extins cu DJ soFa (precum si un podcast) puteti gasi pe Hipodrome.


SoFa - Happy Hippie Shit by Laid Back on Mixcloud


SoFa - Trappisthop by Laid Back on Mixcloud


Hipodrome podcast 010 - DJ soFa by hipodrom010


Asculta si: DJ soFa pentru Poor Relatives


Popup detector