Dj Andi, videoclip pe ruta Venetia-Bucuresti

24 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dj Andi, autorul unui debut furtunos cu "4 The 1St Time" si castigatorul premiului pentru "Cea mai mare ascensiune a unui dj din Romania", in cadrul premiilor nights.ro, pregateste o revenire spectaculoasa.

In curand vom putea asculta un album intreg cu piese noi noute semnate Dj Andi. Primul single se numeste "Fire", este un featuring cu Stela, o super voce si o aparitie care nu are cum sa lase indiferent niciun barbat.ea fiind raspunzatoare si de versurile piesei.

Pentru ca isi doreste o revenire de zile mari, Dj Andi a pregatit un clip senzational pentru piesa "Fire", filmarile avand loc la Bucuresti si Venezia, in ultima saptamana a celebrului carnaval.

Povestea clipului este una speciala ce ne duce cu gandul la epoci indepartate, cu personaje de poveste, Stelei revenindu-i sarcina de a-si gasi eroul,pe Andi, ratacit in multime.

Filmarea din Bucuresti a avut loc intr-un club, iar Dj Andi este la butoane, loc in care se simte cel mai bine. Toata povestea va putea fi vazuta in curand la tv, clipul piesei "Fire" fiind aproape gata pentru difuzare.


Popup detector