Din Londra in Berlin si inapoi in Bucuresti cu Jozif si Sebo K

02 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Doua label-uri ce fac mult zgomot in ultima vreme in cele doua orase de rezidenta – Londra si Berlin, respectiv Crosstown Rebels si Mobilee, se intalnesc pentru o seara Double Damage in Berlin Club [Str. Constantin Mile nr. 4] - vineri, 4 noimebrie, de la orele 23.00.


Pentru ca damage-ulsa fie complet si orele de party duble, la acelasi pupitru se vor intalni DJ-ul si producer-ul londonez Jozif de la Crosstown Rebels si berlinezul Sebo K de la Mobilee. Despre cei de la Mobilee se poate spune ca sunt responsabili pentru organizarea unor showcase-uri exclusive pe acoperisul hotelului Diagonal din Barcelona, in cadrul SONAR Festival, inca din anul 2007.


Colaborarile artistilor de la Mobilee - printre care cateva nume deja cunoscute precum PAN POT, SEBO K, Rodriguez Jr., And ID, Anja Schneider, se extind in fiecare an iar pana in acest moment celebrul rooftop i-a gazduit printre altii pe celebrii Miss Kitten, DOP, Solomun.


Sebo K este unul dintre artistii de baza ai Mobilee si totodata cel mai vechi membru al sau, ce se poate lauda cu o cariera impresionanta, inceputa la mijlocul anilor '90, timp in care si-a asigurat, inca din 2002, si o rezidenta la faimosul club berlinez Watergate. SeboK este renumit pentru mixajul de sunete de ultima ora cu accente vintage, gasindu-si inspiratia in clasicii din Chicago sau Detroit, dar si in tech-house-ul european.


Sebo K - mobilee & friends - Sonar 2011 - Hotel Diagonal Saturday by mobilee records



Jozif revine in Bucuresti pentru un set eclectic de toamna,dupa ce in primavara aceasta a fostprezent la MNAC, in cadrul unuia dintre cel mai forward thinking festivaluri de muzica electronica din Bucuresti. Printre fanii declarati ai lui Jozif ii intalnim peCraig Richards, Ben Watt,

Matt Tolfrey, Andrew Weatherall, Paul Woolford and Ashley BeadleCraig Richards, Ben Watt,

Matt Tolfrey, Andrew Weatherall, Paul Woolford and Ashley Beadle
Craig Richards, alaturi de care semneaza release-uri sub labelul First on Finger, dar si pe Ben Watt, Matt Tolfrey, Andrew Weatherall, Paul Woolford sau Ashley Beadle. Un excelent producator si DJ, pe Jozif il poti asculta cu regularitate in line-up-ul unor cluburi celebre precum FABRIC din Londra sau SPACE din Ibiza, iar anul acesta este invitat la MIAMI WMC si se pregateste pentru un turneu in US.


jozif - John Digweed Transitions Show - 21/01/2011 by jozif


In deschidere va mixa Giuser, ia pretul intrarii este de 20 de lei pana in ora 12.00 si 30 de lei dupa.


Popup detector