Diesel Club vorbeste despre evenimentul cu Parov Stelar

29 Septembrie 2009 Create It BeatFactor

Intentia noastra a fost de a concepe si oferi un eveniment care sa se adreseze unui segment cat mai larg de public, dar in special tanar, iubitor de muzica buna. Am dorit ca prezenta acestui public, pe care-l apreciem in mod deosebit, sa nu fie restrictionata nici de lipsa spatiului si nici de buget.

Am ales Polus Center pentru ca in Cluj nu exista alte locatii indoor care sa ne ofere conditiile oferite de acest mall - spatiu, dotari, utilitati, parcare, atitudine pozitiva fata de eveniment, etc.

Scaparile organizatorice care facut ca atat o parte din public, cat si evenimentul in sine sa aiba de suferit, ne apartin in totalitate, indiferent de motive. Cu siguranta vom analiza scaparile, unele inerente unei premiere, si vom gasi solutii pentru ca acestea sa nu se mai repete. Dorim sa multumim tuturor celor care ne-au sprijint in incercarea noastra, gazde, media, coorganizatori si multi altii. Dar, in primul si primul rand, multumim publicului tanar si mai putin tanar, care ne-a dovedit prin prezenta in numar atat de mare, ca merita efortul de a organiza evenimente de calitate. Chiar si nemultumirile lor, exprimate pe diferite canale, ne-au dovedit interesul si, de ce nu, sprijinul lor pentru ca pe viitor lucrurile sa fie mai bune si sa nu abandonam.



Diesel Club


Popup detector