Detalii despre mini festivalul Toya din Sibiu

08 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Evenimentele TOYA se vor organiza o data pe luna intr-o locatie prestabilita. Intregul concept se bazeaza pe calitate. De aceea la fiecare eveniment vor lua parte doar dj cunoscuti de peste hotare si cei mai buni dj autohtoni.

Primul eveniment Toya va avea loc in Sibiu, la Promenada Mall, pe data de 9 august. Vor mixa Manuel Tur, Markus Homm, Stefano Mango, Hermannstadt (Jay Bliss, Mihai Popoviciu & Toygun), iar pretul unui bilet va fi de 20 de lei.

Atmosfera va fi sustinuta pe tot parcursul serii si de un spectacol puternic vizual, prin proiectii, show-uri laser si animatii pe ecrane LCD. Nu vor lipsi bineinteles animatoarele, care vor fi costumate in functie de tema petrecerii organizate.

Pentru a avea un impact media major ne-am propus ca primul eveniment organizat de TOYA sa fie un mini-festival de muzica electronica.

De ce trebuie organizat un asemenea eveniment ? Fenomenul house a luat amploare in ultimii ani! In prezent s-a ajuns la punctul in care Romania reprezinta epicentrul muzicii clubbing din estul Europei. In fiecare an vin cel putin 50 de dj din Top100 mondial. Putem aminti evenimente ca: Fatboy Slim Mamaia2006 (20.000 oameni !),Carl Cox, Armin van Buuren, Paul van Dyke,Tiesto,The Chemical Brothers,Deep Dish, Sasha, John Digweed (peste 5000 de oameni).

De ce in Sibiu ? Pentru ca nu exista un precedent in Sibiu si nici in orasele apropiate. Publicul este flamand de asemesnea happening-uri si noi ne propunem sa ridicam standardele unei petreceri de gen inca de la primul eveniment.

Acest concept ar putea largi gama variata de evenimente care au loc in fiecare an in acest oras cu un real succes. Campania Sibiu, capitala culturala europeana a adus notorietate orasului-cetate, pozitionarea sa centrala pe harta, face ca Sibiul sa fie unul din cele mai potrivite spot-uri de strangere a publicului divers, din toate zonele tarii.





Popup detector