Detalii despre evenimentul cu Pendulum in Romania

28 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 7 Noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, vom avea parte de cel mai cunoscut, premiat si apreciat nume din drumandbass-ul mondial, Pendulum.


Pendulum s-au format in 2002 in Australia ca urmare a intalnirii a trei muzicieni cu background comun si cu un plan indraznet in minte, acela de a crea ceva nou, energic, eclectic si foarte proaspat, ceva inexistent pana atunci pe scena muzicii de dans. De atunci si pana in 2009 au crescut, ajungand in anul acesta mai sus ca niciodata. Pendulum s-au aflat si in aceasta vara cap de afis in circuitul festivalurilor de pretutindeni.


S-au dovedit a fi prea mari pentru corturi la ultimele festivaluri, asa cum a demonstrat multimea mult prea numeroasa venita sa-i prinda in actiune, asa ca anul acesta vor primi Scena principala la Download (unde au prestat inaintea celebrului Marlyn Manson), V, T in the park, Isle of Wight si Oxegen.


Cererile publicului de peste tot au fost rasplatite cu comfirmarea prezentei lor ca headlineri la Global Gathering in iulie. In acelasi timp se pregatesc sa se reintalneasca in studio pentru a pregati cel de-al treila album care va include niste colaborari incitante. La sfarsitul anului probabil vom gusta o mostra din acest album.


Pana atunci insa, vom avea parte la Bucuresti de un djset din partea Pendulum, impreuna cu MC Verse, solistul in prestatiile lor live. In aceeasi seara vor performa Snow din Cluj Napoca, Rancha din Craiova si JTR din Sibiu. De visuals-uri se vor ocupa Saru de la Malibu Police si Spulberg. Intrarea costa 30 de lei in avans; biletele in avans pot fi cumparate din magazinele Base, Boarder’s, Frogs, Kickback, Diverta; Online pot fi achizitionate de pe site-ul Ticket Point. Pretul unui bilet la poarta este de 40 lei.


Popup detector