Descopera cel mai recent mix The Model pentru Heineken Electrolab

16 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Pentru ca Heineken iti aduce mereu cele mai noi trenduri in muzica electronica internationala, am creat pentru tine Heineken Electrolab (www.heineken.ro/music) - locul de unde iti poti lua in fiecare zi stirile si informatiile despre ce se intampla in lumea muzicii electronice internationale si locale.


Cu Heineken Electrolab podcast iti oferim sansa sa descoperi cele mai noi productii ale unor artisti cunoscuti dar si ale unor novici talentati de pe scena electro din Romania si Europa de Est.



Pentru cel mai nou podcast Heineken Electrolab l-am invitat pe The Model (www.myspace.com/themodelelk) sa ne faca un mix pentru a sarbatori publicarea de catre casa de discuri International DeeJay Gigolo Records a ultimului sau EP, Vampire Funk. Rezultatul este un megamix monstruos lung de 80 de minute, in care The Model (www.myspace.com/themodelelk) ne poarta printr-o calatorie ce depaseste barierele timpului si spatiului, si cuprinde atat muzica de Western din anii ’40, slagare romanesti din ‘anii 70, dar si cele mai noi trenduri in muzica de dans, de la italo disco la NY house.

Cum sa asculti:


Poti asculta podcastul utilizand acest player sau pe site-ul Heineken Electrolab (www.heineken.ro/music). Poti sa te abonezi la podcast direct in iTunes si cel mai nou episod ti se va downloada automat de fiecare data cand updatam podcastul. Iar daca ai un blog, poti sa incluzi playerul direct pe siteul tau.

Cod embed player :




Popup detector