Derrick Carter revine in Romania, la Halloween or not...We party

17 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Ediia a-III-a a evenimentului “Haloloween or not… We Party”, se va desfasura anul acesta in aceeasi locatie de poveste, Palatul Bragadiru, pe 27 octombrie, incepand cu ora 22:00.


Cu aceasta ocazie, agentia Lollipop Events aniverseaza 4 ani de activitate, asa ca petrecerea va fi de doua ori mai intensa. Asa cum v-au obisnuit deja, echipa “de soc” Lollipop si colaboratorii sai au pus in scena o poveste de Halloween, pe doua nivele, pentru doua categorii de “petrecareti”.


Participantii vor avea ocazia sa petreaca o noapte in stilul secolului trecut, in perioada prohibitiei, in Sala de Bal a Palatului (Ballroom); cu o “mica” alterare a istoriei - alcoolul nu va fi interzis, ci din contra, va fi din plin si prezentat in cel mai frumos mod de catre maietrii de la Exquisite Bar Solutions, printr-un show special de flair & mixologie oferit de Luca Valentin i Ionut Ivanov.


Invitatul special, Derrick Carter, va mixa alaturi de baietii de la All Wheels Drive House (Piftek, Kosta, Narcis si TBF). Tematica: perioada prohibitiei, dress code: anii ’20, ’30.


Crama Palatului Bragadiru va fi din nou lacasul exploziei lumii dedesubt. Wonder Underworld va imbie sa va costumati cat mai “creepy” sau mai funny, pe muzica DJ-ilor Mauss, Mihai Amatti, Praslea si Piticu.


Pentru cei care vor sa iasa din cele doua filme si sa revina un pic la realitate, au la dispozitie Terasa Palatului, unde pot lua un loc, o gura de aer si o gustare, in timp ce li se picteaza pe fata expresia dorita; asta in caz ca, fereasca Halloween-ul, va doriti asta.




Popup detector