Deekline revine la Selectro in decembrie 2011

02 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Deekline revine la Selectro in decembrie 2011
TAGS:
deekline  selectro  marika 

DJ-ul si producatorul britanic Deekline revine la Selectro pe 14 decembrie, in Expirat din Bucuresti. Avalansa serioasa de materiale unreleased, bootleg-uri, bass si o cantitate imensa de energie transmisa publicului; totul la ceva mai bine de un an de la ultima sa prezenta pe un line-up Selectro.


In Expirat, line up-ul este completat de catre Bully si D-Laid, in vreme ce in Other Side, Dj Optick, Marika, Greeg si MoonSound ofera alternativa cu tech-house, house si techno.


Chiar daca povestea lui Deekline isi are radacinile in breakbeat - asa cum multi dintre voi stiti deja - ultimii ani au facut ca Nick sa devina o figura rara in muzica de dans: un producer care imbina perfect cele mai fresh evolutii caracteristice underground-ului cu energia mainstream-ului sub forma unor sound-uri Bass Music cu elemente Breaks, Dubstep, Garage, Bassline, Dancehall sau Breakstep. Mai nou, isi imparte timpul intre turnee prin lume cu prezente in cam toate cluburile si la toate festivalurile cu renume; productie de studio pe placul: Diplo, Afrojack, Stanton Warriors, Plump DJs sau Krafty Kuts si nu in ultimul rand cele sase label-uri pe care le conduce: Sludge, Hot Cakes, Jungle Cakes, Booty Breaks, Rat Records si Giant Pussy Records – organizatii care au furnizat cu siguranta piese pe care ati dansat cel putin o data in viata.


Track-urile sale concepute atat solo – imnuri ca „I Don’t Smoke” sau „Bring It Back” – cat si in urma unor colaborari de succes cu Wizard, DJ Assault, Fast Eddie, Kid Sister sau Freq Nasty au zguduit din temelii cluburile din toata lumea ani la rand si i-au adus lui Nick statutul de legenda. Ce urmeaza insa, este cu adevarat „next level”: bootleg-ul „Go Outside” – Lily Allen ce va vedea lumina zilei la Hot Cakes, remixul sau alaturi de Wizard si Ed Solo la „Tribal Bass” – Rebel MC, release produs alaturi de Tim Healey pentru Encore la Island Records si nu in ultimul rand album nou „Bounce & Shake” produs alaturi de Ed Solo.


Deekline - Take It Easy Dj Mix March 2010 by breakzlinkz


Popup detector